Omgevingsdienst Nederland

left

Omgevingsdienst Nederland

Omgevingsdienst Nederland is specialist én marktleider in een unieke combinatie van uitbestedingen, advies en opleidingen binnen het fysieke domein.

Onze passie ligt in het gezamenlijk werken aan een veilige en duurzame fysieke leefomgeving. Omgevingsdienst Nederland richt zich daarbij op de ontwikkeling van mensen en organisaties die dit mogelijk maken. Als gecertificeerde opleider bieden wij uiteenlopende opleidingen en trainingen voor vergunningverleners, toezichthouders, handhavers en andere specialisten binnen de fysieke leefomgeving.

Meer over Omgevingsdienst Nederland >

Wij staan voor resultaatgerichte educatie. Ons doel is niet alleen om jouw kennis te vergroten, maar ook om jouw prestaties en carrière te bevorderen. Al onze opleidingen worden verzorgd door deskundige professionals die vanuit hun jarenlange ervaringen in het werkveld precies weten wat er nodig is om jou te laten excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je vaardigheden wilt versterken, of een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen, we bieden passende opleidingen en masterclasses op elk niveau.

Omgevingsdienst Nederland

polygon

Traineeship Bouw


Een goede start van je bouw carrière begint bij Omgevingsdienst Nederland. Met ons gecertificeerde traineeship bouw geef je jouw carrière een vliegende start. Als trainee bij Omgevingsdienst Nederland draai je vanaf dag één mee in de praktijk en ga je aan de slag met complexe vraagstukken en projecten. Werken bij Omgevingsdienst Nederland doe je niet alleen, maar samen met een team ervaren vakspecialisten die graag met je sparren en hun kennis en kunde met je delen. Zo ervaar je de verschillende facetten van het vakgebied en kom je erachter waar je talenten liggen en waar je voldoening uit haalt. We vinden het belangrijk dat je plezier beleeft in je werk en ergens je tanden in kunt zetten. Trainees bij Omgevingsdienst Nederland zijn ambitieus, initiatiefrijk, creatief en zoeken van nature de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers op. Ze durven het aan om zichzelf inhoudelijk uit te dagen en gaan tot het uiterste om zich maximaal te ontwikkelen. Past dit bij jou? Bekijk hier meer.

Meerwaarde traineeships

  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakt ontwikkelingplan
  • Meteen aan de slag bij een van onze opdrachtgevers
  • Gecertificeerde opleidingen
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Bouwen aan je eigen netwerk
  • De beste docenten per vakgebied
  • Betrokken collega’s die jou vooruit helpen
  • Coaching on the job

Onze trainees worden mogelijk gemaakt door: